De Wondere Wereld

Wij stimuleren de ontwikkeling van het kind en jongvolwassenen in de leeftijd van 0 tot 23 jaar. Met als doel dat zij zich kunnen ontwikkelen tot zelfbewuste en veerkrachtige mensen. Dit doen wij onder andere door kinderen en jongeren verschillende, unieke belevenissen te laten ervaren. Kinderen leren en ontwikkelen spelenderwijs. Daarom wordt vanuit onze pedagogische visie jaarlijks de focus gelegd op een thema. Van 1 juli 2019 tot en met 31 december 2020 nemen wij alle kinderen van gro-up mee naar de Wondere Wereld.

Verwonder je in de Wondere Wereld
Ga je mee op wereldreis? Na het Jaar van Body & Brains staat het nieuwe themajaar in het teken van de Wondere Wereld. Kinderen verwonderen zich over alles om zich heen. Van al het moois dat de aarde te bieden heeft, tot de vele verschillende wereldculturen en tradities. Samen vele sporten spelen en ontdekken hoe je slim online bent. Beleven, verrassen en je verwonderen staan centraal in het nieuwe themajaar van gro-up. Alle kinderopvang-, zorg-, buurtwerk-, en onderwijsorganisaties van gro-up, nemen de kinderen via vier thema’s mee de Wondere Wereld in.

Onze aarde – Ontdek en bescherm al het moois
Ons thuis – Jouw wereld, mijn wereld
Onze sport – Speel samen alle sporten
Ons Wereldwijde Web – Slim online

Ga mee de Wondere Wereld in
Iedereen is welkom in onze Wondere Wereld! Er is een Wondere Wereld ideeënboek ontwikkeld. Een boek vol activiteiten, pedagogische kennis en leuke tips. Op onze website www.swkgroep.nl kunt u alles vinden over de diverse projecten en samenwerkingen onze organisaties onderdeel van gro-up.

Benieuwd naar onze eerdere thema’s Body & Brains, Water, Techniek, Natuur, Sport & Bewegen en Kunst & Expressie? Bekijk dan al onze ideeënboeken.

 

Deel: