Thema’s

Spelenderwijs ontdekken

Ontdekken, uitvinden, samen spelletjes doen en je verbazen. Op deze website vind je leuke en uitdagende kinderactiviteiten. Hoe kan dit nou? Hoe werkt dat? Dit heb ik nog nooit gezien…! Uitspraken waar wij naar streven. En of je nu jong of oud bent, die verwondering moet je vasthouden.

De activiteiten zijn gericht op kinderen in de leeftijd van 2 tot 16 jaar, voor op de kinderopvang of thuis tijdens een ‘verveelmomentje’. Kinderen leren en ontwikkelen zich spelenderwijs. Ze zijn nieuwsgierig, willen experimenteren, nieuwe dingen ontdekken, spelen en plezier maken. Door te doen en te ervaren, ontdekken ze waar hun talenten en interesses liggen. Op deze site vind je de leukste en gekste activiteiten die uitdagen. Niks zo leuk als het zelf ervaren en beleven!

De organisaties die onderdeel zijn van gro-up zorgen dagelijks dat kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen de juiste handvatten en ervaringen aangereikt krijgen om zich te ontwikkelen. Door actief te zijn in kinderopvang, buurtwerk en zorg verbinden wij mensen en organisaties. Zo ontdekken zij wat hun kracht is en leren zij hoe ze deze kunnen inzetten. Hiermee helpen wij jong en oud om te kunnen functioneren in de wereld van de toekomst.