Actievoorwaarden Zoek Foetsy

Deze voorwaarden zijn van toepassing op acties rond de actie zoek Foetsy op leukekinderactiviteiten.nl, die door de SWKGroep georganiseerd en gepubliceerd worden op de website van leukekinderactiviteiten.nl.

 1. Door deel te nemen aan deze actie geven deelnemers aan akkoord te gaan met deze deelnamevoorwaarden
 2. Deze actie is geldig van 14 april 2021 t/m 29 april 2021.
 3. Alle prijzen zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Bovendien is de prijs niet inwisselbaar voor geld.
 4. De winnaar wordt in april op de hoogte gebracht via e-mail.
 5. Deelnemers gaan ermee akkoord dat ze bij winst als winnaar bekend worden gemaakt, met beeldmateriaal waar zij zelf op staan, op alle socialmediakanalen van de SWKGroep en organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep.
 6. Vragen of opmerkingen met betrekking tot deze website-actie worden alleen behandeld mits deze gericht zijn aan: marcom@swkgroep.nl
 7. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 8. De SWKGroep gaat zorgvuldig om met de gegevens. De gegevens van de deelnemers worden behandeld volgens de Wet bescherming persoonsgegevens en worden nooit aan derden verstrekt.
 9. Uitgesloten van deelname zijn alle medewerkers van de SWKGroep die aan deze actie hebben bijgedragen.
 10. De SWKGroep behoudt zich het recht voor om de algemene voorwaarden voor deze actie ten allen tijde op enige wijze te wijzigen of aan te vullen zonder daarvan nadere aankondiging te doen.
 11. De SWKGroep behoudt zich het recht voor om de actie te allen tijde stop te zetten zonder daarvan nadere aankondiging te doen.
 12. Druk-, spel-, zet- of vergelijkbare fouten kunnen niet worden tegengeworpen en betekenen op geen enkele wijze een verplichting voor de SWKGroep.