Spetterend Jaar van Water

12  maanden lang draait alles om water! Het Jaar van Water loopt van juli 2017 tot juli 2018. Wat kan je met water doen? Wanneer is water gevaarlijk? Hoe kun je water besparen? Wat leeft er allemaal in, bij en van het water? Uw kind weet binnenkort het antwoord op al deze vragen.

Spetterend Jaar van Water voor uw kind
Water is plezier. Water is bijzonder. Water is nodig. En er is water genoeg … denken we. Maar liefst 70% van de aarde is bedekt met water, ruim 1,4 biljard liter! Met zoveel water zou je denken dat het nooit op kan. Toch moeten we er zuinig mee omgaan. Want zonder water is er geen leven op aarde. Mensen, dieren én planten hebben water nodig. Water is ook nog eens heel bijzonder. Water is de enige stof op aarde die in 3 vormen in de natuur voorkomt. Vast, vloeibaar en gas. Genoeg reden voor … een Jaar van Water!

Een jaar lang waterplezier voor uw kind
Het Jaar van Water loopt van juli 2017 tot juli 2018. 12 maanden lang draait alles om water! Wat kan je met water doen? Wanneer is water gevaarlijk? Hoe kun je water besparen? Wat leeft er allemaal in, bij en van het water? Uw kind weet binnenkort het antwoord op al deze vragen. Want de SWKGroep zorgt voor spetterende wateractiviteiten, bijzondere uitdagingen en de gaafste waterevenementen.

5 spetterende thema’s
Uw kind maakt in het Jaar van Water kennis met vijf verschillende waterthema’s.
• Waterproef
• Watersport
• Watersparen
• Waterleven
• Waterweetjes

Water ideeënboek en waterwebsite
Begin juli ontvangt uw kind om te beginnen ons Water ideeënboek thuis op de deurmat. Ook staat er dan een website klaar! Boordevol wateractiviteiten, weetjes en uitleg over water. Geweldig voor ieder kind! U hoort hierover snel meer. En natuurlijk houden we u het hele jaar op de hoogte van al het waterplezier!

PS: benieuwd naar onze eerdere thema’s Techniek, Natuur, Sport&Bewegen en Kunst&Expressie? Bekijk dan al onze ideeënboeken.