Toverkleurplaat

[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Deelnemers

kind alleen

Leeftijden

4 tot 6 jaar
6 tot 8 jaar
8 tot 12 jaar

Plaats

binnen

Ontwikkeling

Levensecht
Legenda

Wat is er nodig?

de teQ toverkleurplaat

smartphone of tablet

de Prismar 3D app (gratis)

Beschrijving

Kleuren is nog nooit zo leuk geweest. Want deze toverkleurplaat kun jij zelf tot leven laten komen! Geef teQ de kleuren die jij leuk en mooi vindt, kleur het proefjeslaboratorium in en laat teQ bewegen!

Download hier de toverkleurplaat en print deze uit zo vaak je wil. Zodra je dit hebt gedaan kun je beginnen met kleuren. Welke kleuren? Dat mag je helemaal zelf kiezen! Je kunt hiervoor het beste stiften gebruiken, dan wordt het resultaat het mooist! Vergeet niet alle potjes, flesjes en bijzondere apparaten uit het laboratorium te kleuren!

Download, wanneer je klaar bent met kleuren, de Prismar 3D app op je smartphone of tablet. De app vertelt je precies wat je vervolgens moet doen om je tekening tot leven te laten komen.

Let op! Wanneer je de camera van de smartphone of tablet richt op de toverkleurplaat, zorg er dan voor dat je de hele tekening in beeld hebt. Anders kan de app je tekening niet goed scannen. Zodra het filmpje gaat spelen kun je de smartphone of tablet ook bewegen om teQ van alle kanten te bekijken!

Tips & Tricks

Gebruik geen donkere kleuren zoals zwart, donkergrijs en bruin bij het kleuren. Deze kleuren kunnen ervoor zorgen dat het 3D-magic-effect minder mooi wordt.

Wat levert het de kinderen op qua ontwikkeling, ontspanning en plezier?

In eerste instantie is dit een activiteit met een hoog ‘wauw’ factor. Je eigen kleurplaat tot leven brengen! Maar het is ook heel interessant om met elkaar te bespreken hoe het nu kan dat de kleurplaat tot leven komt in de door jouw gekozen kleuren?